EȘTI LA CÂȚIVA PAȘI DE INDEPENDENȚA ȘI LIBERTATEA PE CARE ȚI LE DOREȘTI

Învață cum poți câștiga între 500 și 2000 euro lunar din Instagram Marketing

Acest curs îți oferă cele mai valoroase resurse, în care vei învăța care sunt pașii concreți pentru a deschide propria ta agenție de Instagram marketing.

ÎNAINTE SĂ ÎȚI EXPLIC CE PRESUPUNE ASTA,
AM 3 ÎNTREBĂRI SIMPLE PENTRU TINE:


Warning: Undefined array key "icon" in /home/instaionut/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 695

Warning: Undefined array key "icon" in /home/instaionut/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 708

Îți place să stai pe instagram?


Warning: Undefined array key "icon" in /home/instaionut/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 695

Warning: Undefined array key "icon" in /home/instaionut/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 708

Cât timp petreci zilnic pe platformă?


Warning: Undefined array key "icon" in /home/instaionut/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 695

Warning: Undefined array key "icon" in /home/instaionut/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/icon-box.php on line 708

Câți bani câștigi în timpul respectiv?

Da, poți transforma timpul tău petrecut pe Instagram într-o afacere full time, adică în bani. Poți face în continuare ce îți place, dar de data aceasta investind timpul respectiv. Cum? Administrând conturi de Instragram pentru diferiți clienți.

Eu fac asta de peste 6 ani și mulți îmi spun că e un vis să ai o afacere în care tot ce trebuie să faci este să postezi pentru cafenele, restaurante, magazine online, să creezi stories și să interacționezi, adică să faci marketing pe Instagram.

Salut, eu sunt Ionuț Țuța

Și nu, nu sunt cu nimic mai special decât tine. Poate că singura diferență majoră ar fi că am înțeles cât de puternică este influența pe care o are Instagramul și am ales să o fructific din plin.

Acum 6 ani am început să investesc timp, energie și bani în ceva ce, pe atunci, era doar la stadiu de hobby pentru mine. Curând s-a transformat într-o pasiune, apoi a devenit un business în toată regula.
Simplu, nu?

Bine, nu a fost chiar așa. E posibil să fi sărit ”câțiva” (adică mulți) pași intermediari.
Dar da, cu dedicare, fiind mereu gata să evoluez și să trec la următorul nivel, după multă muncă și sute de discuții cu experți și cu antreprenori de succes din diferite domenii conexe, am ajuns să îmi îndeplinesc visul – să muncesc pentru mine și să fiu independent financiar. Iar dacă aș fi știut cât de bine se simte libertatea asta, cu siguranță aș fi început mai devreme!

cea mai frecventă întrebare

Ionuț, dar de ce nu faci un curs din ăsta în care să-i înveți și pe alții cum să facă marketing pe instagram?

Ți-e nașpa că îți fură lumea meseria?

Eram în Cluj, în urmă cu 2 ani, în biroul lui Lorand Soares Szasz care mi-a și lansat provocarea.
Ei bine, acela a fost un moment definitoriu pentru mine și am înțeles că visul meu era încă prea mic.

Așa că am trecut la următorul nivel. Am condensat într-un curs clar, structurat și aplicativ toate informațiile și toată experiența acumulate. Cursul este gata, iar eu sunt pregătit să îl împărtășesc cu tine!
De ce am făcut asta?

Pentru că și eu am învățat aproape tot ce știu din cursuri și de la antreprenori cu experiență. singura modalitate de a face și mai bine un lucru este învățându-i și pe alții să îl facă.
Pentru că cel mai bun mod de a evolua fi și mai eficient este ajutându-i pe alții să facă ce faci tu, cel puțin la fel de bine ca tine.
Pentru că iubesc să lucrez cu și pentru oameni. Asta e investiția care-mi aduce cele mai mari satisfacții. Cu asta nu am dat niciodată greș.
Iar ca să răspund la întrebarea lui Lorand:

Nu. Nu îmi e teamă să îi învăț și pe alții ce știu. Ba chiar mă bucur că pot dezvolta acum o comunitate de parteneri împreună cu care să oferim valoare și calitate către cât mai mulți clienți.

Vino și tu alături de noi

Instagrammer ești deja.

Iar dacă vrei să câștigi bani pentru tine muncind la visurile tale și ai înclinații clare de antreprenor… Eu sunt aici să te ajut să le unești pe cele două: să continui să faci ceea ce deja faci, dar ducând totul la următorul nivel – un nivel care îți asigură libertatea pe care ți-o dorești.

Oamenii mint, cifrele nu!

Hai să vorbim puțin despre cifre.

Utilizatori Instagram Global
0
Utilizatori instagram in România
0
Utilizatori instagram in România
0

La nivel global, există peste 1.440.000.000 (1,4 miliarde) de utilizatori Instagram, dintre care peste 5,7 milioane sunt în România.

Putem spune că este cel mai mare mall și, în același timp, canalul cu cel mai înalt indice de audiență, ambele pe aceeași platfomă pe care o accesăm zilnic.

Iar partea cea mai interesantă este că majoritatea utilizatorilor de Instagram (64,3%) sunt exact consumatorii ideali: tineri între 18 și 34 de ani, la început de carieră sau deja realizați, activi, cu hobby-uri și pasiuni care trebuie întreținute.

Așa se face că 130 de milioane de oameni dau tap pe un shopping post în fiecare lună. Poate că luna aceasta ai fost și tu unul dintre ei.

Dar cum ar fi ca peste 7 săptămâni, tu să fii cel care creează și promovează acel shopping post?

Dacă te înscrii la curs îți oferi oportunitatea de a învăța de la cei mai buni (vei înțelege mai jos la ce mă refer). Ai toate ingredientele să reușești. Dă-ți șansa asta!
Cum ar fi să ai un program flexibil și să poți lucra de oriunde vrei?
Tot ”echipamentul” de care ai nevoie este un laptop, conexiune la internet și, opțional, o priveliște care să te inspire.
Cum ar fi să dezvolți propria ta afacere într-un domeniu care nu a fost afectat de pandemie? Ba mai mult, activitatea online a ”explodat” în urma restricțiilor și odată cu ea și cererea de administratori pentru conturile business de Instagram.
Cum ar fi să poți câștiga peste €3.000 administrând 10 conturi lunar?
Doar de tine depinde cât de mult timp vei dedica, cât de serios vrei să fii și cât de productiv.
Nu este o chestiune complicată sau super sofisticată pe care să nu poți face.
Și nu ești singur!

Sunt aici să te învăț

Ce vei învăța din curs?

Pentru cine este acest program?

Vrei o afacere online? Vrei libertate? Vrei să câștigi bani administrând conturi de instagram?

Dacă răspunsul tău este ‘’DA’’, atunci acest program este și pentru tine! Nu ai nevoie de o abilitate anume pentru a reuși pentru că în aceste 7 săptămâni te voi învăța concret eu și alți 3 experți cum să construiești un business online profitabil.

Tot ce ai nevoie pentru a începe este un laptop sau un telefon și să muncești la dezvoltarea agenției tale și e destul.

Unul dintre primii clienți pe care l-am ajutat să-și deschidă propria agenție de instagram marketing a fost ospătar la un restaurant iar după training, s-a ocupat de instagramul restaurantului unde lucra și de un salon de frizerie, câștiga 750 euro lunar din prima lună și a reușit să dezvolte un business prosper.

Sunt sigur că și tu poți! 🙂

7 săptămâni eficiente

Cum este structurat cursul?

Va fi un curs de 7 săptămâni, care conține video-uri noi săptămânale, cu tutoriale pe care va trebui să le pui în practică și despre care vom vorbi în întâlniri live săptămânale.

Este un curs experiențial și vreau să fiu acolo împreună cu tine, să îți răspund la întrebări și să te ajut să aplici informațiile acumulate.

Săptămâna 1
Introducere + Baza agenției tale
Săptămâna 2
Productiv în afacerea ta
Săptămâna 3
Analizarea strategică pentru un cont de instagram
Săptămâna 4
Aplicarea analizei pe un cont de instagram
Săptămâna 5
Instagram si Facebook Ads
Săptămâna 6
Antreprenoriat si Vânzări pentru agenție
Săptămâna 7
Lansare Agenției tale!

Cât va costa acest curs?

997€

Ce business care să-ți genereze între 1000 și 5000 euro lunar poți deschide cu 497 euro?

Noi am tot căutat dar nu am găsit.
Da, investiția ta în acest program este de 497 euro, dar hai să vedem dacă merită să faci investiția asta.

Timp de 7 săptămâni voi avea grijă ca tu să ai skill-urile necesare pentru a administra un cont de afacere pe instagram, cum să administrezi minimum 5 clienți lunar și cum să obții clienți noi în fiecare lună.

Facem un scurt calcul?
Pe o perioadă de 6 luni, să administrezi 5 clienți care să te plătească pachetul minim de 250 euro lunar timp de 6 luni, asta înseamnă că fiecare client te va plăti 1500 euro/ 6 luni

5 Clienți x 250€ x 6 luni = 7500€

Bonusuri de peste 2000€

Probabil ai observat deja că încerc să ofer nu doar conținut și informație, ci întotdeauna ceva mai mult.

Am învățat că atunci când oferi valoare constuiești o comunitate care la rândul ei produce și oferă valoare. Iar în comunitatea aceasta sunt câțiva experți pe care nu am cum să nu ți-i prezint. BONUS!
Fii atent!

BONUS ÎN VALOARE DE 250€
Dan Luca – coach, trainer și speaker specializat în productivitate și echilibru pentru antreprenori, fondator 5am Club. Cu ajutorul lui vei învăța să poți gestiona cele 10 conturi pe lună. Îți va revoluționa business-ul și te va ajuta să rămâi productiv în timp ce te bucuri de viață.

BONUS ÎN VALOARE DE 250€
Vlad Niță – fondator și director general DoAds. Este fost angajat Facebook în Lisabona, expert în reclame, iar dovada că știe foarte bine ce face este faptul că ai ajuns aici, pe pagină. Vei învăța să faci promovări la un cu totul alt nivel!

BONUS ÎN VALOARE DE 250€
Lorand Soares Szasz – speaker de talie mondială și unul dintre cei mai apreciați experți în creșterea accelerată a firmelor din România. Atunci când vrei să afli cum poți să îți dezvolti business-ul, cum poți să ai mai multe vânzări sau să aduni mai mulți clienți – Lorand îți va oferi răspunsurile și principiile de care ai nevoie.

Valoare toatală a bonusurilor
0

NU mă crezi pe cuvânt?

Iată ce spun cei care au lucrat cu mine

Nu cumpăra acest curs dacă:

Top 10 cursanți devin partenerii mei și vor primi clienți direct de la noi. În prezent cererea este atât de mare încât noi ne putem ocupa doar de apoximativ 20% dintre clienții care ne solicită serviciile. Aș avea nevoie de foarte mulți oameni ca să fac eu asta. Prefer să dezvolt o comunitate de parteneri care să dăm maximul pentru clienții noștri și dezvoltăm o cultură a profesionalismului.

Pe parcursul celor 6 ani de experiență în care am administrat peste 140 de conturi, am ales un motto după care continui să acționez: nu promite mai mult decât poți livra!
Tocmai din acest motiv nu îți voi vinde gogoși de genul ”vei câștiga doar atât cât vrei, sky is the limit” sau ”cum să fii milionar în 4 pași simpli”. Îți promit, însă, că sunt gată să investesc timp și energie, să te învăț ce știu și fac eu în prezent. E activitatea care mi-a oferit posibilitatea să îmi urmez visurile fără să mă îngrijorez că îmi rămâne lună la sfârșitul salariului (yes, read it again).

Te voi ajuta să dezvolți o super comunitate pentru tine și clienții tăi, să obții o expunere mai mare a afacerilor și să creezi un conținut bazat pe valoare și informație. Vei avea propria ta agenție de marketing pe Instagram, dar mai ales libertatea de a face lucrurile care îți plac și care te inspiră. Oferă-ți șansa de a trece la un alt nivel!

100 Urmăritori în 24 de ore.