BINE AI VENIT!

Cu ocazia zilei mele de naștere, vreau să îți ofer ceva. REDUCERE de 80% la tot! 🙂

🎉 Reducere de 80% la toate cursurile și materialele noastre digitale!

Sunt foarte recunoscător pentru tot ce am reușit sa realizez până acum 🙏 Așa că vreau să îți ofer posibilitatea să ai și tu acces la cele mai importante informații despre Instagram Marketing

Zile
Oră
Minute
Secundă

Transformă-ți Viitorul

🎁 Descoperă acum cursurile și ebook-urile noastre despre editarea video-urilor pentru Social Media, Secretele marketing-ului pe Instagram și multe altele, la prețuri incredibil de avantajoase. Alege să te dezvolți și să profiți de aceasta oferta limitata!

 

Eu sunt...

Ionuț Țuța

În primul rând sunt antreprenor și după om de marketing, și nu orice fel de marketing ci pe instagram. Pasiunea mea pentru marketing și vânzări a început prin 2013 dar din 2015 am început să practic marketing-ul pe instagram în mare parte gratis pentru diferite firme din Timișoara, și așa am ajuns să lucrez de-a lungul anilor cu oameni pe care-i admir precum Lorand Soares Szasz, Steliano Filip și mulți alții, printre care și foarte multe firme pe diferite nișe. De peste 2 ani am început pe calea ”infoprenorială” în care am dezvoltat diferite ebook-uri și cursuri video pentru a facilita dezvoltarea românilor și a afacerilor din România pe instagram.
 
Sunt foarte fericit și mulțumitor lui Dumnezeu că am reușit să scriu o carte plină de informație menită să te ducă la un nou nivel cu activitatea ta pe instagram fie că e o activitate antreprenorială, socială sau personală și să administrez peste 130 de conturi de instagram în peste 5 ani.
 
Îmi doresc ca toate cursurile și în special cartea să te motiveze să pui în aplicare toate informațiile pentru că mai important decât orice sfat sau teorie din carte este să le pui în practică pentru că altfel rămâne o simplă carte pe care o pui în lista aia de cărți citite, și aș vrea mult de tot să-mi scrii un mesaj pe instagram și să-mi spui cum te-au ajutat materialele după ce ai pus toate informațiile în practică.
 

100 Urmăritori în 24 de ore.