Toate Ebookurile la doar 49lei

Învață cum să fii un maestru în Instagram Marketing

Despre autor

Ionuț Țuța

Te salut,
Eu sunt Ionuț Țuța. Sunt antreprenor în primul rând și după, sunt om de marketing… și nu orice fel de marketing ci marketing pe Instagram.

Pasiunea mea pentru marketing și vânzări a început încă din 2013, dar din 2015 am început cu adevărat să practic marketing-ul pe Instagram. Lucram în mare parte gratuit pentru diferite firme din Timișoara. Făceam asta pentru că aveam nevoie de experiență ca să pot transforma această pasiune într-un job full time. Lucru care chiar s-a întâmplat ulterior.

În acest fel am ajuns să lucrez de-a lungul anilor cu oameni pe care-i admir precum Lorand Soares Szasz, Steliano Filip și mulți alții, printre care și foarte multe firme pe diferite nișe. Din experiența mea de până acum, nu prea există nișe care să nu funcționeze pe Instagram. Există doar abordări greșite, care nu aduc rezultate.

De peste 2 ani am început pe calea ”info-prenorială” în care am creat diferite ebook-uri și cursuri video pentru a contribui la dezvoltarea pe Instagram a românilor și a afacerilor din România.

Finalizează Comanda ta aici!

Detalii pentru facturare

Produsul tău

Product
Quantity
Price
OFERTĂ SPECIALĂ: Toate ebook-urile mele la doar 49lei
+
lei49.00

Comanda ta

Produs Sub-total
OFERTĂ SPECIALĂ: Toate ebook-urile mele la doar 49lei  × 1 lei49.00
Sub-total lei49.00
Total lei49.00
  • Pay with your credit card via Stripe.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.

100 Urmăritori în 24 de ore.