Învață să creezi postări atractive pe social media cu acest curs practic de editare.

Învață cum să creezi conținut profesionist pentru social media cu acest curs esențial de editare.

Învață tehnici esențiale de editare video, cum să utilizezi instrumentele de editare și să-ți îmbunătățești abilitățile de design. Acest curs practic de editare video este perfect pentru tine, dacă vrei să creezi conținut de calitate pe social media.

AM 3 ÎNTREBĂRI PENTRU TINE:

Îți place să te uiți la clipuri video?

Ai să investești timp să înveți cu să editezi??

Vrei să căștigi mai mult dezvoltănd o abilitate nou?

Acest curs de editare video va oferi începătorilor un set solid de cunoștințe și abilități. Ca expert cu experiența mea, vă voi ghida pas cu pas prin lumea software-ului de editare video, arătându-vă cum să obțineți rezultatele dorite din munca voastră. Vom acoperi teme precum ediția sunetului, importarea și exportarea clipurilor, titluri și subtitrări, montarea filmelor și tehnici avansate de tranziții pentru creațiile tale.

Cursul vă poate ajuta chiar și pe cei mai neexperimentați editori video, însuflețind proiectele voastre cu elemente creative interesante. Astfel vei putea profita la maximum de talentul tău, creând materiale media interesante și captivante.

Salut, sunt Oszkár (Oscar) Köteles

Creator de conținut, vlogger, producător și editor video. Ajut afacerile să se dezvolte prin video și dezvolt cursuri pentru cei care vor să învețe de la 0 cum să creeze conținut video.

Din 2018 până în prezent, am înregistrat și editat peste 1800 de videoclipuri pentru evenimente, reclame, brand-uri personale sau promovare servicii.

Sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă conținutul video. Am investit zeci de mii de euro în educația mea pentru a deveni din ce în ce mai bun. Sunt membru Nas Academy, una dintre cele mai mari comunități de creatori conținut video din lume.

Îmi place să ajut și să îmi aduc aportul la dezvoltarea celor cu care interacționez.

Vreau să crești. Pas cu pas. Să-ți depășești toate fricile, să înveți cum și ce să vorbești în fața camerei dar și întregul proces de creare video: înregistrare, procesare, editare.

Periodic voi susține Webinarii gratuite pe diverse teme la care poti avea acces. Periodic, vei putea participa la întâlniri online unde îmi poți adresa întrebări, astfel încât să depășești toate provocările și să ai rezultate.

Multe surprize urmează! De-abia aștept să le împărtășesc cu tine!

cea mai frecventă întrebare

Cum pot să îmbunătățesc calitatea și aspectul general al videoclipurilor mele?

Puteți îmbunătăți calitatea și aspectul videoclipurilor prin utilizarea tehnicilor de editare video precum tăierea, ajustarea culorilor, adăugarea de efecte și transiții, îmbunătățirea sunetului și multe altele.

Aceste informații sunt prezentate într-o maniera concisă și accesibila tuturor, iar exemplele aduc explicații clare asupra conceptelor predate. Ceea ce face acest curs special este focusul îndreptat către aspecte practice: detaliile se pot folosi imediat și fără efort în practica ta zilnică, iar structura cursurilor îți permite să reții rapid principalele elemente ale editării video.

Dacă ești un creator interesat să învețe secretele din lumea producțiilor video, atunci acest curs este exact ce ai nevoie. Vei primi instrucţiuni clare. Acest curs oferă un mediu amical şi relaxant în care să devii expert în subiecte precum stabilizarea imaginii, adăugarea sunetelor și personalizarea obiectelor grafice.

Dacă ești la început cu editarea video, acest curs se potrivește perfect! Cursul are ca obiectiv principal familiarizarea ta cu principalele concepte ale procesului de editare a videoclipurilor, precum și cu instrumentele de bază pe care le vei folosi. În plus, vei primi și exemple practice pentru a-ți da curajul de a te apuca de creația propriului tău material vizual unic.

ce spun cifrele!

Video este în creștere sau scădere?

Creșterea conținutului video anual.
+ 0 %
Din tot conținutul de pe internet este sub formă de video.
+ 0 %
În perioada 2020-2030, se așteaptă o creștere pentru editorii de video și pentru creatorii de conținut video, care este mult mai mare decât creșterea medie a tuturor meseriilor.
+ 0 %

Creșterea anuală de 25% a conținutului video reflectă o tendință puternică în preferințele consumatorilor de conținut, care au devenit din ce în ce mai atrași de videoclipuri în detrimentul altor formate.

Această creștere semnificativă este alimentată de o combinație de factori, inclusiv accesibilitatea tehnologiei video, utilizarea crescută a dispozitivelor mobile și popularitatea platformelor sociale de partajare video.

În aceste condiții, cererea de editori și creatori video este în creștere, făcând ca acestea să fie domenii atractive pentru persoanele interesate de o carieră în media digitală.

Statisticile arată că aproximativ 82% din tot conținutul disponibil pe internet este sub formă de video, ceea ce arată o schimbare semnificativă în preferințele consumatorilor în ultimii ani.

Acest lucru a dus la o creștere impresionantă a numărului de platforme de streaming video și a creatorilor de conținut care își concentrează eforturile în crearea de videoclipuri și în ceea ce privește promovarea lor online.

Este clar că conținutul video joacă un rol important în mediul online și că tendința de creștere este una care se va menține în viitorul apropiat.

Creșterea de 25% în perioada 2020-2030 reflectă o tendință puternică către conținutul video pe Internet, ceea ce duce la o cerere în creștere pentru editorii de video și creatorii de conținut video.

Această creștere este mult mai mare decât media creșterii pentru majoritatea meseriilor, ceea ce sugerează că acest sector va continua să se dezvolte rapid și să ofere oportunități de carieră promițătoare pentru cei interesați să lucreze în acest domeniu.

Sunt aici să te învăț

Ce vei învăța din curs?

Pentru cine este acest curs?

Vrei să dezvolți noi abilități? Ca și editor video poți face acest lucru. Vrei să creezi clipuri video pentru Social Media? Atunci…

Acest curs in special este pentru acele persoane care sunt la inceput de drum, sunt creatori de continut si vor se creeze videoclipuri pentru retele de socializare.

Sau si pentru acele persoane care vor sa inceapa o cariera in zona de creare video. Acest curs ofera un Start in editarea materialelor video pentru Social Media.

In special clipuri scurte de 20-50 de secunde sau putin mai lungi de 1-3 minute.

Un curs bine oganizat

Cum este structurat cursul?

Cursul este împărțit în 12 module, incluzând introducerea și concluzia, și conține 21 de secțiuni care acoperă un total de 121 de clipuri video. Fiecare modul este structurat pentru a oferi informații complete și practice, cu exemple concrete și exerciții practice pentru a ajuta la consolidarea învățării.

În plus, cursul include resurse suplimentare și suport online pentru a asigura succesul participanților în dezvoltarea abilităților lor de creatori și editori de conținut video.

Modul 1.
Introducere
Modul 2.
Bazele Editării
Modul 3.
Prezentarea Aplicațiilor
Modul 4.
Unde găsesc clipuri Video
Modul 5.
Unde găsesc muzica potrivită
Modul 6.
Unde găsesc texte animate și grafice
Modul 7.
Prezentare și Editare în CapCut pe Mobil
Modul 8.
Prezentare și Editare în Final Cut Pro, MacBook
Modul 9.
Prezentare și Editare în DaVinci Resolve
Modul 10.
Cum faci un Voice Over
Modul 11.
Creare Assents
Modul 12.
Finalizarea Cursului

Cât va costa acest curs?

Transformă-ți pasiunea pentru video într-un skill profitabil cu acest curs chiar dacă ești începător.

Acest curs de video editing  este conceput special pentru începători, astfel încât să ofere o introducere detaliată și practică în lumea video-ului.

Indiferent dacă ești complet nou în acest domeniu sau ai ceva experiență, vei găsi informații valoroase și exerciții practice pentru a dezvolta abilitățile și a îmbunătăți videoclipurile.

Fiecare etapă și secțiune este structurată astfel încât să îți ofere o înțelegere clară și logică a procesului de editare video, astfel încât să poți construi baze solide în acest domeniu și să dezvolți abilitățile pe măsură ce avansezi prin curs.

Bonusuri

Probabil ai observat deja că încerc să ofer nu doar conținut și informație, ci întotdeauna ceva mai mult.

Am învățat că atunci când oferi valoare constuiești o comunitate care la rândul ei produce și oferă valoare.  Hai să vezi ce BONUS am pregătit!
Fii atent!

BONUS ÎN VALOARE DE 50€
Ai ocazia să primești un bonus special dacă te înscrii acum la cursul de editare pentru social media! Primești două calculatoare de bugete, care îți vor ajuta să calculezi eficient costurile pentru proiectele tale. În plus, vei avea acces la două clipuri video detaliate care îți vor arăta cum să folosești aceste calculatoare de bugete pentru a-ți maximiza profitul. Nu rata această oportunitate unică!

BONUS ÎN VALOARE TOTALĂ DE 500€
Ai ocazia să câștigi o consultanță de 60 de minute în editare video! Printre primele 20 de persoane care se înscriu la cursul de editare pentru social media, vom trage la sorți 5 câștigători care vor beneficia de o sesiune de consultanță personalizată și valoroasă în dezvoltarea abilităților tale de editare video. Nu rata această oportunitate unică de a învăța de la un profesionist cu experiență!

BONUS ÎN VALOARE TOTALĂ DE 1200€
Bucură-te de avantajul de a primi lunar o sesiune de două ore de consiliere online care să te ajute să avansezi în acest domeniu. Aceste sedințe sunt concepute pentru a răspunde la întrebările tale și a te ghida în proiectele tale video, astfel încât sa poți să îți dezvolți abilitățile și să creezi videoclipuri de excepție. Nu rata ocazia de a beneficia de această experiență inestimabilă.

Valoare toatală a bonusurilor
0

NU mă crezi pe cuvânt?

Iată ce spun cei care au lucrat cu mine

Ce pierd dacă nu fac acest curs?

De ce să înveți acest skill? Învățănd acest skill nu vei mai avea nevoie de un editor video ca să creezi pentru tine conținut video pentru rețea si canale tale de social media. Poți deveni un influencer în orice domeniu construind un canal de comunicare video, YT, TT, Insta, Fb, și să comunici prin video calitativ și bine editat. Acest skill te va ajuta să crești venitul tău, și bineînțeles brandul tău personal și să atragi oameni și companii să lucrezi cu ei în parteneriat.

Cât poți să câștigi din editare video, la început și la cât poți să ajungi?
Din editare video poți câștiga practic cât vrei tu să câștigi, pentru că include o multitudine de oportunități și opțiuni. Poți deveni influencer și poți avea parteneriate cu diferite companii și branduri care te pot plăti pentru apariții, colaborări. Poți crea spoturi publicitare, videoclipuri de prezentare, cursuri, vloguri, și alte clipuri. Poți vinde aceste videoclipuri, sau raclame ce apare la clipuri.

Ca să construiești o afacere bazată pe editare video și creare video, cel mai mult timp îți ia să câștigi încrederea oamenilor chiar la început să începe să lucreze cu tine, și dacă muncești dedicat poți ajunge să obții venituri considerabile.

Un editor video cu experiență poate câștiga între 65-85 de dolari pe oră, în funcție de regiune și nivelul de competență. În general, venitul anual al unui editor video cu normă întreagă este de aproximativ 45.000-70.000 de dolari. Cu toate acestea, aceste cifre pot varia semnificativ în funcție de cererea pieței și de tipul de proiecte pe care le preia editorul video.

100 Urmăritori în 24 de ore.